rotund


Vreau să-mi trăiesc viața în haine frumoase, cu flori proaspete în vază, într-o casă albă cu ferestre largi și zgomot crud și sincer de copii în ea, cu o bibliotecă plină, cu multe lămpi și perne și cu un om frumos lângă mine.

Vreau să umblu prin viață cu picioarele goale, de mână cu tine și cu copiii noștri prin ea, să mâncăm pepene roșu vara și pizza uneori duminica, să ne bem cafeaua împreună în răcoarea dimineții, povestind în șoaptă ca să nu-i trezim pe ei, să salvăm melci după ploaie, să urmărim stele cu lumina stinsă, înghesuiți sub o pătură caldă, vreau să visăm mai departe cu ochii deschiși la povestea noastră.

Dar vreau să-mi rămână mai departe și dorul de tot ceea ce a fost și bucurie pentru tot ceea ce va fi și să păstrez recunoștința pentru toate ce-au trecut, chiar dacă au trecut prea repede. Dorul de ele e măsura importanței lor și dovada plinului ce l-au adus, iar eu am dor destul în mine, și bucurii, învățăminte și amintiri ce-au fost, dar și vise și noi amintiri de creat.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

cu glicemia la dresaj

ce se întâmplă cu hormonii noştri

Hipocrate știa deja