Lucruri frumoase din Romania. Ornamente de Crăciun handmade.

 


Îmi lipsesc iernile copilăriei, alea în care zăpada se ridica până la genunchi, când curtea blocului era plină de sănii și veselie, când ne tăvăleam prin zăpada albă până făceam țurțuri. Și chiar și așa, cu mâinile înghețate și fața îmbujorată, lăsam cu greu distracția de-afară ca să intrăm în casele calde. 

Iubesc Crăciunul, cu veselia și dărnicia lui, cu puterea de a aduna oamenii împreună. Anul acesta va fi puțin altfel, dar vom trece mult mai ușor cu casa plină de lumină, culoare, miros de prăjitură proaspăt scoasă din cuptor. Și cu râs mult, ca să ne umplem sufletul pentru tot anul care urmează.

Daca căutați ornamente pentru bradul de Crăciun, sau ceva care să aducă ceva nou bradului de anul acesta, am strâns într-o listă zece branduri românești, care au pregătit special pentru perioada de iarnă ornamente dichisite și deosebite. Toate handmade. Iată încă o ocazie în plus prin care ne putem susține micii producători autohtoni. 

🎄 Handmade AliEva

Cele mai dichisite aranjamente și coronițe festive pentru Crăciun, create cu multa atenţie la detaliu. Iar globurile lor, cu o notă vintage, mă poarta cu gândul la copilărie, cu zăpadă ca-n basme, curtea plină de copii si voci cristaline pline de veselie.    



sursa foto: https://www.facebook.com/handmadeAliEva                       



🎄Gruni



Brăduți, inimioare, stele căzătoare din ceramică și porțelan, decorate manual cu aur, vă vor orna bradul de Crăciun cu un farmec aparte. 








sursa foto:https://www.facebook.com/GruniCeramica

🎄Cristina Creations


Povești magice și vesele, salvate pe bucăți frumoase de lemn, care vor aduce o atmosferă de poveste în jurul bradului.







sursa foto:https://www.facebook.com/cristinacreationss/

🎄Crearium



Niște globuri mai altfel. Vii, cu plante suculente, ușor de îngrijit, care nu cer multă lumină sau udare, bune pentru așezat în brad sau de dăruit. Daca sunteţi din Cluj, globurile pot fi livrate fie într-o formă asamblată, așa cum le găsiți pe site, sau sub formă de kit Do It Yourself, putând să vă jucați astfel cu toate elementele și să vă construiți singuri globul. Pentru globurile vii livrate în tară, ele vor fi livrate sub formă de kituri Do It Yourself, alături de instrucțiunile complete de asamblare.





      sursa foto:https://www.crearium.ro/shop/ 

🎄Designed by Elena Roibu

Globuri pufoase din lână merinos, colorate, pline de candoarea copilăriei, cu reni veseli, pinguini colorați sau  oameni de zăpadă. 






sursa foto:https://www.facebook.com/Designed-by-Elena-Roibu-256441407839015


Dacă aveți nostalgia brăduților împodobiți cu turtă dulce, găsiți aici ornamentele potrivite, create din lut polimeric, pline de viață si culoare. Iar dacă tot sunteţi pe site, aruncați o privire și la cănile vesele, care vă vor aduce sigur zâmbetul pe buze în diminețile reci de iarnă.




sursa foto:https://www.facebook.com/Roxanne.Handmade.Crafts.and.Gifts

🎄Planeta Curcubeu

Ornamentele cele mai vesele și creatoare de bună dispoziție le găsiți pe Planeta curcubeu. În plus, sunt multifuncționale. Le puteți folosi ca ornamente pentru brad, dar și ca broșe sau pandantive. 






sursa foto:https://www.facebook.com/Planeta-Curcubeu-604216326719006 

🎄Gallantique Boutique

Brăduții de la Gallantique Boutique sunt atât de frumoși și jucăuși, îmbrăcați în candoarea copilăriei, încât vă vor decora casele cu multă emoție și veselie de Crăciun. 








     sursa foto:https://www.facebook.com/gallantique/

🎄MellonCollie Ceramics


Globuri din porţelan alb, mate, decorate cu aur coloidal. Le găsiți pe dichisar.ro





sursa foto:https://www.dichisar.ro/melloncollieceramics

🎄Ta-Da

 

Coronițe pentru masa de Crăciun din plante naturale și uscate, care se pot păstra ani întregi și refolosi la diverse ocazii. În ton cu coronițele, găsiți și ornamente și globuri fine pentru brad. 






sursa foto:https://www.facebook.com/tada.form

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ce se întâmplă cu hormonii noştri

cu glicemia la dresaj

Hipocrate știa deja